Salford Tarım Makinalarına Uyumlu Diskler

 Salford Tarım Makinalarına Uyumlu Diskler

Salford Tarım Makinalarına Uyumlu Diskler


Salford marka tarım makineleri için uyumlu diskli tırmık (Diskaro - Disc Harrow) diskleri, modern tarımın temel gereksinimlerinden biridir. Bu diskler, özel alaşımlı çelikten üretilmiş olup Esbor tarafından boron çeliği kullanılarak üretilir. Boron çeliği, özellikle 30MnB5 ve 33MnB5 kaliteleriyle bilinir ve aşınmaya karşı yüksek direnç sağlayarak uzun ömürlü ve dayanıklı bir performans sunar.

Disklerin üretiminde ısıl işlem kullanılması, disklerin dayanıklılığını artırır ve malzemenin kırılganlığını azaltır. Bu sayede Esbor diskleri, tarım makinelerinde uzun süreli ve etkili bir kullanım sağlar. Diskaro diskleri, her ayakta otomatik yay veya lastik sistemine sahip bağımsız bir yapıya sahiptir, bu da tarım arazisinin değişen koşullarına uyum sağlayarak maksimum verimliliği hedefler.

Üretimde olmayan diskler için teknik çizimlerin ve numunelerin Esbor'a iletilebilmesi, özel ihtiyaçlara yönelik özelleştirilmiş çözümlerin sunulmasını sağlar.

Esbor diskleri, önde gelen Salford Tarım Makinalarına uyumlu olacak şekilde tasarlanmıştır. Salford'a özgü OEM kodları, müşterilerin doğru diskleri seçmelerini kolaylaştırır. Disklerin OEM kodlarından bazıları şunlardır. Salford-CT5020R - 10010701 vb. Esbor'un yüksek kalite standartlarına uygun olarak üretilen diskaro diskleri, çiftçilere ve tarım profesyonellerine güvenilir ve dayanıklı bir çözüm sunar. Tarımda kaliteli ve etkili bir işleme deneyimi için Esbor Diskaro ve ekim makinaları disklerini tercih etmek, verimliliği artırmak için önemli bir adımdır.


 Gtip : 843290

Hs Code : 843290

https://maps.app.goo.gl/L9pJ8jeCxPTp1Ebn8

www.es-bor.com

 

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.